Log in

De GamesCom is de grootste gamebeurs van Europa die dit jaar een recordaantal van 340.000 bezoekers mocht verwelkomen. Dit aantal ligt 23% hoger dan vorig jaar. De grote winnaars van de jaarlijkse awards die op de beurs worden uitgedeeld waren dit jaar PlayStation, Destiny en Titanfall.

Destiny van Activision Blizzard sleepte maar liefst drie awards in de wacht (Best Console Game Sony Playstation, Best Action Game & Best Online Multiplayer Game). Titanfall van Electronic Arts wist de awards voor Best Console Game Microsoft Xbox en Best Next Generation Console Game binnen te slepen. De grote winnaar op het gebied van hardware was Sony met de PlayStation 4 die de prestigieuze award voor Best Hardware mee naar huis nam.

Naast deze winnaars vielen onder andere The Elder Scrolls Online (Best Role Playing Game & Best Social/Casual/Online Game), Mario Kart 8 (Best Console Game Nintendo Wii & Best Family Game) en Fifa 14 (Best Sports Game) in de prijzen. De volledige lijst van winnaars is te zien op de officiele site van GamesCom.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie