Log in

De PlayStation 4 is bij verschillende Nederlandse retailers, waaronder Game Mania en Bol.com, uitverkocht. De retailers kunnen een levering op de lanceerdag dan ook niet garanderen aan klanten die de console nu willen bestellen.

Game Mania liet dit weten via een persbericht, waarin werd uitgelegd wie hun console wel op de lanceerdatum in huis zullen hebben. Wanneer je de order hebt geplaatst vóór 24 juni is het zeker datje de console op tijd binnen zult krijgen. Als je bestelling tussen 24 juni en 7 augustus was, krijg je hem sowieso in 2013 nog binnen. Game Mania geeft namelijk aan dat er een tweede levering van Sony zal zijn rond het einde van het jaar. Consumenten die de console na 7 augustus hebben besteld, krijgen hem mogelijk pas in 2014.

Bol.com laat weten dat pre-orders tot en met 31 juli gegarandeerd zijn van een levering op de lanceerdatum. Over pre-orders die later zijn geplaatst is geen zekerheid. Daarnaast heeft online retailer Nedgame de pre-order van de PlayStation 4 van de site verwijdert, dus deze is waarschijnlijk ook daar uitverkocht. Voor specifiekere informatie kun je altijd contact opnemen met de betreffende retailer.

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie