game nieuws Log in

Pillars of Eternity | Pixel Vault

Slecht nieuws voor fans van de RPG Pillars of Eternity: De game is uitgesteld naar 2015. De eerder gestelde deadline van 2014 kon helaas niet worden gehaald, aldus ontwikkelaar Obsidian Entertainment. Naar verwachting zal de game, die via crowdfunding drie keer over het verwachtte budget ging, nu begin 2015 te verkrijgen zijn voor consumenten.

“Om alle feedback zorgvuldig te behandelen, elke hoek en elk gaatje te dichten van de game en om er zeker van te zijn dat we geen game vol met bugs gaan verschepen heeft Obsidian besloten om de game uit te stellen naar het voorjaar van volgend jaar”, aldus de uitgever in een post op het officiële forum. “We zullen de extra tijd gaan gebruiken om Eternity zo goed mogelijk te maken voor iedereen die gedoneerd heeft en een game af te leveren waarop we trots kunnen zijn, die zou kunnen voldoen aan jullie verwachtingen”.

“Sinds het allereerste begin van dit project hebben we onze fans en onszelf beloofd dat we de game alleen zouden uitgeven als we wisten dat het volledig klaar voor zou om de beste ervaring te leveren”, aldus Feargus Urquhart, topman bij Obsidian Entertainment. “We zijn erg dicht bij dat punt maar nog niet helemaal. De feedback die we hebben ontvangen via onze playtests zijn van groot belang geweest. We komen steeds dichterbij maar we schuiven de releasedatum iets verder zodat we echt aan de belofte kunnen voldoen die we in het begin gemaakt hebben. Dank voor het geduld en de steun, het zal het zeker waard zijn”.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *