game nieuws Log in

Overwatch | Pixel Vault

Het ziet er naar uit dat de pc-versie van Overwatch een stuk vlotter gaat worden in de komende weken. Ontwikkelaar Blizzard heeft aangekondigd dat de game in alle modi gebruik gaat maken van snellere servers, waardoor de game een stuk vlotter zal aanvoelen.

Blizzard maakte het nieuws bekend in een community update op het forum van Battle.net. Hierin geeft het team aan dat in de komende weken alle modi in een “High Bandwidth” modus gaan werken. Dit zal inhouden dat de speler 63 keer per seconde een update zal krijgen van de server. Momenteel is dit nog 21 keer per seconde, waardoor spelers in de toekomst veel sneller feedback krijgen tijdens het spelen.

Het is niet de eerste keer dat de “High Bandwidth” modus in Overwatch verschijnt. Tijdens de b├Ęta eerder dit jaar was de optie er om deze in Custom Games aan te zetten. Destijds werd er ook al gesproken om dit naar de andere modi in de game te brengen, zoals Quick Play en Competitive Play en nu lijkt Blizzard deze belofte in te wisselen.

Vooral spelers met een vlotte internetverbinding zullen profijt hebben van de toevoeging. Echter heeft Blizzard ook technologie ingebouwd zodat de update ratio van spelers met een langzamere verbinding automatisch geschaald wordt aan de hand van hun snelheid.

Voorlopig ziet het er naar uit dat deze update alleen voor de pc zal zijn. Blizzard geeft aan dat ze ook onderzoeken of dit op de consoles mogelijk is, maar dat kan nog even duren. Pc-gebruikers kunnen binnen enkele weken het verschil gaan merken.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *