game nieuws Log in

The Walking Dead | Overkill Software | Pixel Vault

Overkill Software werkt al een tijdje aan een nieuwe The Walking Dead-game. Ondertussen is het echter de vraag geworden of de game ooit nog komt, in plaats van wanneer. Uitgever Starbreeze Studios heeft de game namelijk een jaar uitgesteld. Alweer…

De The Walking Dead-game van Overkill werd in 2014 al aangekondigd door uitgever Starbreeze Studios. Destijds kreeg de game nog een release mee van 2016, maar aan het begin van 2016 bleek al dat die datum niet gehaald ging worden. Dus schoof de game door naar de tweede helft van 2017, maar ook dat gaat de studio nu niet halen.

Nu heeft Starbreeze Studios aangekondigd dat de game doorschuift naar de tweede helft van 2018. Waarom de game telkens op de lange baan wordt gezet is niet duidelijk, maar het zou kunnen duiden op problemen in de ontwikkeling van de game, of binnen de studio zelf. Starbreeze heeft hier echter geen uitspraken over gedaan, dus kunnen we enkel speculeren.

Voor spelers die wel met een game rondom de Walking Dead aan de slag willen, kunnen zich het beste richten op de bekroonde serie van Telltale. Daarnaast is er ook een FPS beschikbaar genaamd The Walking Dead: Survival Instinct. Deze kun je echter beter links laten liggen.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *