Log in

Het initiatief van Ouya met de naam ‘Free the Games Fund’ is van start gegaan. Ontwikkelaars die zich vanaf 9 augustus met een geschikte Kickstarter game campagne aanmelden via het fonds komen in aanmerking voor een deel van de 1 miljoen dollar die Ouya beschikbaar stelt voor de projecten.

Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waar de Kickstarter-projecten aan moeten voldoen. Zo moet de Kickstarter game campagne van de ontwikkelaar in ieder geval een minimum doel van 50.000 dollar behalen om datzelfde bedrag, tot een maximum van 250.000 dollar, van Ouya te mogen ontvangen. In ruil voor het geld gaat de ontwikkelaar bovendien akkoord met een bepaalde mate van exclusiviteit. De eerste 6 maanden zullen de games namelijk uitsluitend gedistribueerd worden via het Ouya-platform.

Het fonds zal projecten blijven financieren tot het geld op is. Het meest succesvolle Kickstarterproject dat deelneemt aan het ‘Free the Games Fund’-initiatief zal nog een extraatje van 100.000 dollar uitgekeerd krijgen.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie