game nieuws Log in

Outer Wilds | Pixel Vault

Studio Mobius Digital heeft middels de crowdfundingsite Fig laten weten dat de ontwikkeling van Outer Wilds op zijn einde loopt. Wel heeft de studio nog een belangrijke mededeling, namelijk dat de ruimtetitel in eerste instantie exclusief verschijnt via de Epic Games Store.

Mobius Digital heeft deze keuze bewust gemaakt vanwege de goede samenwerking tussen de studio en Epic Games. De ontwikkeling van Outer Wilds is na een succesvolle crowdfundingscampagne helemaal gedaan door Mobius Digital zelf. De studio heeft echter veel baat gehad bij de samenwerking met Epic Games, Microsoft en de uitgever Annapurna Interactive.

Het bedrijf benadrukt dat de exclusiviteit van Outer Wilds in de Epic Games Store tijdelijk is. De game zal zo snel mogelijk ook op ‘het platform van jouw keuze’ moeten verschijnen.

Outer Wilds is een game waarin de speler de ruimte kan verkennen om de mysteriën van het zonnestelsel te ontrafelen. Het doel is om erachter te komen waarom dit zonnestelsel vastzit in een soort tijdlus.Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Nieuws: Outer Wilds verschijnt eind mei | Pixel Vault

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *