game nieuws Log in

Outcast: Second Contact | Pixel Vault

Toen Outcast in 1999 uit kwam was het één van de eerste echte 3D open wereld-games. De action-adventure game gooide hoge ogen en werd gezien als de beste adventure-game van het jaar. Een vervolg zou er vanwege financiële problemen bij ontwikkelaar Appeal nooit komen, maar nu bijna twintig jaar later komt de studio wel met een remake van de game: Outcast – Second Contact.

Ontwikkelaar Appeal probeerde in 2014 al via kickstarter om een remake van Outcast van de grond te krijgen. Toen lukte het echter niet om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Twee jaar later vond de studio uitgeverij Bigben Interactive toch nog bereid om de remake te financieren. De remake krijgt de titel Outcast – Second Contact en is vanaf 14 november verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Second Contact is een volledige remake van de originele game en bevat daarmee meer dan 60 uur aan gameplay. De game draait om hoofdpersoon Cutter Slade en zijn avonturen op de planeet Adelpha. Daar moet hij de vier wetenschappers die hij tijdens de expeditie is kwijtgeraakt weer terug zien te vinden.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *