Log in

Vandaag kondigde zowel Microsoft als Sony meer informatie aan rondom de opname functies van de next-gen consoles. Opvallend is dat waar Microsoft een Xbox Live Gold-abonnement vereist, Sony dit doet zonder extra kosten.

Microsoft kondigde vandaag als eerste aan dat bepaalde functies Xbox Live Gold zullen vereisen om te kunnen gebruiken, waarvan het opnemen en delen van gameplay materiaal er een van is. Xbox Live zal daarnaast dezelfde prijs dragen als dat het nu doet: 60 euro voor twaalf maanden.

Shuhei Yoshida, hoofd van Sony Worldwide Studios, laat daarop in reactie via Twitter weten dat het opnemen op de PlayStation 4 geen extra abonnement zal vereisen. Spelers kunnen, met of zonder PlayStation Plus, materiaal opnemen en delen met hun vrienden op ieder moment.

Of Microsoft’s opnamefucntie extra mogelijkheden zal hebben voor het feit dat spelers moeten betalen is nog niet duidelijk. Zowel Microsoft als Sony tonen hun consoles voor de eerste maal aan het Europese publiek eind augustus tijdens de Gamescom. Ook Pixel Vault zal hier verslag van doen.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie