game nieuws Log in

De opnames van Doctor Who seizoen 11 zijn afgerond. Het seizoen zal beginnen met een compleet nieuwe look. Zo is er aan het einde van seizoen 10 afscheid genomen van acteur Peter Calpaldi en zal seizoen 11 beginnen met de eerste vrouwelijke Doctor gespeeld door Jodie Whittaker.

Er is nog niet veel bekend over het nieuwe seizoen, behalve enkele nieuwe afbeeldingen van Whittaker samen met haar collega’s Bradley Walsh (Graham O’Brien), Mandip Gill (Yasmin Khall) en Tosin Cole (Ryan Sinclair) en een korte teaser. Er is nog steeds niet duidelijk wie die ‘vrienden’ zijn of wat er zal gaan gebeuren.

Wat nu wel bekend is, is een lijst met namen van schrijvers en regisseurs. BBC heeft die lijst gisteren vrijgegeven. De lijst is net zoals de hele serie gevuld met nieuwe gezichten. Een bekend gezicht is Chris Chibnall, de nieuwe showrunner, die in het verleden al vijf Doctor Who-afleveringen heeft geschreven.

Doctor Who zal ergens in het najaar te zien zijn op BBC America. Wanneer de serie te zien is op Netflix in Nederland, is nog niet bekend.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *