Log in

GTA: Online | Pixel Vault

Take-Two Interactive heeft alweer een modding tool voor GTA: Online neergehaald. Daarnaast heeft de uitgever de ontwikkelaars van Force Hax, de modding tool in kwestie, geforceerd om hun excuses aan de gemeenschap van GTA: Online aan te bieden. Als kers op de taart moeten ze al hun winst doneren aan goede doelen. Zo komt al het gehack toch ten goede.

Force Hax was een betaald modding menu waarmee spelers onder andere geld konden krijgen en medespelers uit de game konden verwijderen. Ook geld stelen van anderen behoorde tot een van de functies van Force Hax. Take-Two Interactive heeft nu actie ondernomen en de makers van de tool gecontacteerd. Bezoekers van de website, die ondertussen niet meer beschikbaar is, kregen het volgende te zien:

“After discussions with Take-Two Interactive, effective immediately we are ceasing all maintenance, development and distribution of the Force Hax cheat menu services. We will be donating our proceeds to charity and we apologize for any and all problems Force Hax services have caused to the Grand Theft Auto Online community.”

Hierin geven de ontwikkelaars aan spijt te hebben voor de problemen die ze andere GTA Online-spelers veroorzaakt hebben. Ook staat er dat ze alle winst die ze met de mod behaald hebben, doneren aan goede doelen. Ze maken echter niet bekend welke doelen dit precies zijn of hoeveel geld dit uiteindelijk is. Duizenden mensen betaalden in ieder geval de maandelijkse kosten van $15, dus dit kan een flink bedrag zijn.


Bron:

Tags:

Lees verder:

1 reactie

  1. Pingback: Nieuws: Modding community GTA V is woedend en dat laten ze merken

Geef een reactie