Log in

Ontwikkelaar Oddworld Inhabitants werkt momenteel aan een volledige remake van de klassieker Oddworld; Abe’s Oddysee genaamd Oddworld; Abe’s Oddysee New ‘n’ Tasty. De studio vraagt nu de fans van de series om hulp bij het inspreken van verschillende geluidsfragmenten.

Wie er geinteresseerd is moet echter wel goed materiaal hebben. De vereisten om een stem te verlenen zijn een degelijke microfoon, een geluidskaart of audio interface die minimaal 24 bit / 96 kHz kan opnemen, goede kabels zonder electronische feeback, het gegeven script om hard op te lezen en men moet een SoundCloud account hebben. In het script zijn verschillende geluiden opgenomen, waaronder grommen en pijnlijke schreeuwen.

Gebruikers die hun stem willen vereeuwigen in de game moeten uiterlijk 26 juli hun bestand hebben geupload naar de SoundCloud account van de ontwikkelaar. Meer informatie en het script vind je hier. De Game staat gepland om uit te komen op PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, PC en Xbox Live Arcade.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie