Log in

Sony heeft laten weten niet van plan te zijn de online multiplayer van bepaalde games langer door te laten lopen. Hierdoor zal de online multiplayer van verschillende games niet meer speelbaar zijn.

Sony geeft aan dat op 28 januari 2014 de servers voor de volgende games offline zullen gaan: MAG, SOCOM: Special Forces en SOCOM: Confrontation. MAG en SOCOM: Confrontation hebben geen offline modus, dus deze games zullen compleet onspeelbaar zijn. Vanaf 28 maart 2014 zullen de online multiplayermodi van de drie Resistance-games niet meer speelbaar zijn. Deze games hebben daarentegen wel een singleplayermodus.

Als laatste geeft Sony aan dat op 20 mei 2014 de multiplayerservers van Gran Turismo 5 offline zullen gaan. Hierbij geven ze aan dat Gran Turismo 6 al uit is, dus dat de meeste gamers die zullen spelen. In november van dit jaar zijn al servers offline gegaan en wel voor Pain. Welke games in de toekomst nog zullen volgen is nog niet duidelijk, maar hier zal later meer over worden bekendgemaakt.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie