game nieuws Log in

Nvidia Shield TV | Pixel Vault

Het lijkt er op dat Nvidia aan een nieuwe versie van de Shield TV-mediaspeler werkt. Het apparaat is opnieuw opgedoken in het Google Play Developer-console, maar nu met een nieuwe codenaam en een nieuwe versie van Android. Nvidia heeft zelf nog niets bekendgemaakt.

Het viel AndroidPolice op dat er plots een nieuwe versie van de Nvidia Shield TV-mediaspeler in de Google Play Developer-console stond. Deze nieuwere versie draagt de codenaam “mdarcy”, wat net weer anders is dan het huidige model uit 2017: “darcy”.

Verder is er niet veel verschil tussen de vermeldingen, behalve dat de nieuwe vermelding gebruikmaakt van de Android 9 SDK. Dit kan wijzen op het besturingsysteem Android 9 Pie. Het huidige model heeft eind vorig jaar een update gekregen naar Android 8 Oreo.

Links de nieuwe vermelding, rechts het huidige model.

Volgens de vermelding heeft het nieuwe model nog steeds dezelfde Tegra X1 T210-chip, maar volgens AndroidPolice zou het ook kunnen gaan om de vernieuwde t210b01-chip. Dat Nvidia binnenkort met een nieuw model komt, lijkt niet geheel onwaarschijnlijk. Eerder spotte XDA Developers al nieuwe verwijzingen naar twee nieuwe accessoires: een controller met de codenaam “stormcaster” en een afstandsbediening met de codenaam “friday”.

De Nvidia Shield TV noemde wij al een van onze favoriete mediaspelers in ons recente overzicht.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *