Log in

Deep Silver, de nieuwe uitgever van de Saints Row-serie, heeft een lijst met acteurs gepubliceerd die mee werken aan Saints Row IV. Onder andere Neil Patrick Harris en Nolan North vertolken een rol in de game.

Volgens Volition, ontwikkelaar van de game, en Deep Silver keren er veel bekende stemmen uit de vorige delen terug. Zo zullen Arif S. Kinchen, Danielle Nicolet en Natalie Lander terug keren in hun oude rollen als Pierce Washington, Shaundi en Kinzie Kensington. Ook Rob van Dam, WWE-worstelaar, keer terug in zijn oude rol als commentator Bobby.

Daarnaast zijn er ook een hoop nieuwe acteurs die meehelpen aan de game. Neil Patrick Harris, voornamelijk bekend van How I Met Your Mother, neemt de rol van radio-DJ Veteran Child voor zijn rekening. Acteur Keith David zal ook in de game aanwezig zijn en zichzelf spelen.

Spelers kunnen natuurlijk weer uit een breed aanbod aan stemmen kiezen, met dit keer onder andere de mogelijkheid te kiezen voor Nolan North of Troy Baker. North kennen we als de stem achter onder andere Nathan Drake en Desmond uit Assassin’s Creed, terwijl Baker in korte tijd populair werd door zijn vertolkingen als Booker DeWitt in BioShock Infinite en Joel in The Last of Us.

Al deze acteurs zijn te zien en te bewonderen vanaf 23 augustus op zowel PC als Xbox 360 en PlayStation 3. Dan zal Saints Row IV namelijk in de winkels liggen.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie