game nieuws Log in

No Man's Sky | Pixel Vault

Hello Games is niet van plan om No Man’s Sky op te geven. Vooral deze maand is de ontwikkelaar druk bezig geweest met het updaten van de game. Na de derde grote update genaamd Atlas Rise heeft Hello Games al drie kleinere patches uitgebracht. De vierde hiervan, 1.34, ging gisteren ook live en blijft werken aan de ervaring van gamers in No Man’s Sky.

Update 1.34 verbetert bugs en glitches die naar boven kwamen na Atlas Rise. Zo zorgt deze update ervoor dat opgeslagen bestanden niet meer te groot worden waardoor er niet meer opgeslagen kon worden. Ook het maximale aantal mogelijke wegen en paden die de galactische map weergeeft, is gegroeid met update 1.34.

Verder zijn er wat grafische verbeteren toegepast, zoals een blur effect dat tijdens het teleporteren optrad, of de manier waarop icoontjes gearrangeerd werden in de map. Over teleporteren gesproken: spelers hebben nu ook de mogelijkheid om tussen stations en hun basis te teleporteren. Verder heeft Hello Games punten getweakt, zoals de animaties van NPCs waar spelers mee communiceerden.

De game begint dus langzaam maar zeker te lijken op wat Hello Games een jaar geleden beloofd heeft. De ontwikkelaar geeft in ieder geval aan bereid te zijn om aan de game door te werken.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *