game nieuws Log in

No Man's Sky Co-op

Eind maart bevestigde ontwikkelaar Hello Games dat No Man’s Sky deze zomer de grote NEXT-update gaat krijgen. Meer details waren er tot op vandaag niet, maar hier komt nu eindelijk verandering in. Hello Games liet vandaag namelijk weten dat NEXT een coöperatieve multiplayer aan de titel zal toevoegen. Deze update is vanaf 24 juli beschikbaar, wat gelijktijdig is met de release van de game op Xbox One.

Sinds No Man’s Sky het levenslicht zag, konden spelers elkaar enkel zien via een gloeiend bolletje, maar bijna niet met elkaar communiceren. Dankzij de grote NEXT-update komt hier verandering in. Gamers zullen eind juli met vrienden of onbekende spelers kunnen samenwerken. Dit om dingen te bouwen of te verkennen. Wie dit maar saai vindt, zal ook kunnen meedoen aan ruimtegevechten. Hoe dit er juist uitziet, zie je in het filmpje.

Wat de andere inhoud van deze grote update zal zijn, is echter niet bekend. Wat we wel al weten is dat NEXT op 24 juli voor de pc, Playstation 4 en Xbox One verkrijgbaar zal zijn. Op die dag is de game namelijk verkrijgbaar op de Xbox One.

 Bron:

Tags:

3 reacties

  1. Pingback: Nieuws: Alle details van No Man's Sky Next-update bekend | Pixel Vault

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *