game nieuws Log in

Nintendo Switch | Pixel Vault

De geruchtenmachine rond de Nintendo Switch lijkt maar niet op te houden. Vandaag werd gezegd dat GameCube-spellen waarschijnlijk speelbaar zullen zijn op de Nintendo Switch.

Het gerucht kwam van Tom Phillips van Eurogamer. Hij zou volgens meerdere bronnen de informatie hebben verkregen. Ook Emily Rogers meldt dat er waarschijnlijk een Virtual Console wordt gemaakt voor de Nintendo Switch. Als dit waar blijkt te zijn, kunnen er GameCube-games worden gespeeld in hogere kwaliteit op de Nintendo Switch. Afgelopen tijd hebben de Nintendo-fans meerdere malen aangegeven dat ze deze functie graag willen hebben.

De games die al genoemd werden als eventuele kandidaten zijn: Super Mario Sunshine, Luigi’s Mansion, Animal Crossing en Super Smash Bros. Melee.

Of Nintendo echt een Virtual Console voor de Switch aan het ontwikkelen is, blijft natuurlijk nog de vraag. Wel is bekend dat in januari Nintendo een evenement heeft georganiseerd omtrent de Nintendo Switch. Hier zullen ongetwijfeld meer details bekend worden gemaakt. De Nintendo Switch staat momenteel gepland voor een release in maart 2017.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *