Nintendo kondigt NES-boek ‘Playing with Power’ aan

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Nintendo kondigt NES-boek ‘Playing with Power’ aan

Nintendo heeft een officieel NES-boek aangekondigd met de naam ‘Playing with Power’. Het boek verschijnt een week na de release van de mini-NES en zou volgens het bedrijf daarom een goede koop zijn voor eigenaren van de mini-console.

Playing with Power wordt vermoedelijk uitgebracht door Nintendo zelf en bevat informatie over zeventien klassieke NES-games. In de hardcover krijgen die opnieuw de aandacht, aangevuld met afbeeldingen van de personages, omgevingen en handgetekende maps, iets dat vroeger populair was maar tegenwoordig vrijwel verdwenen is. De slipover van het boek is in de vorm van een NES-cartridge en bevat onder meer informatie over de games The Legend of Zelda, Super Mario Bros 3 en Donkey Kong.

41WAB1kqynL._SX384_BO1204203200_

Nintendo noemt het boek perfect om samen met de mini-NES aan te schaffen, hoewel het boek pas een week na de console wordt uitgebracht. Playing with Power is op het moment al vooruit te bestellen en zal 26,99 dollar kosten. Verwacht wordt dat hij in Nederland 27 euro zal kosten. De release is op 18 november 2016.