game nieuws Log in

Nintendo Labo | Pixel Vault

Nintendo heeft woensdagavond middels een korte video Nintendo Labo aangekondigd. Labo is een nieuw platform bestaande uit kartonnen bouwplaten. De bouwpakketten zijn vanaf 27 april te koop.

Met Nintendo Labo beloofd de Japanse gigant een hele nieuwe ervaring waarbij spelers zelf de de accessoires voor de console in elkaar mogen knutselen. Met de release in april zijn er twee verschillende pakketten beschikbaar waarin spelers verschillende accessoires kunnen maken. Het eerste pakket bestaat uit een mix van accessoires: een piano, vishengel, modelauto, huis en motor. Het tweede pakket bestaat uit een volledig robot-pak dat spelers kunnen bouwen.

Hoe Nintendo Labo precies gaat werken is nog onduidelijk. Spelers kunnen zich wel in de komende maanden al in gaan schrijven voor Labo Workshops. De eerste Nederlandse workshops vinden op 16, 17 en 18 maart plaats in het NEMO Science Museum in Amsterdam. De bouwpakketten moeten op 27 april in de winkels liggen, inclusief de bijbehorende software. Voor welke prijs Nintendo de pakketten in Europa gaat verkopen is nog onduidelijk; in de Verenigde Staten gaan de pakketten vanaf 69,99 dollar verkocht worden.Meer weten:

Lees hier al het Nintendo Labo nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *