Nieuwe Watch Dogs 2-update deze week

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe Watch Dogs 2-update deze week

Watch Dogs 2 krijgt deze week een nieuwe update, met daarin meerdere aanpassingen en verbeteringen. Dit maakte uitgever Ubisoft vandaag bekend.

Een van de grootste aanpassingen is waarschijnlijk de aanwezigheid van de nieuwe Replay-knop voor hoofdmissies. Heb je de missie afgerond, maar ben je toch niet geheel tevreden? Dan biedt de Replay-knop uitkomst en kun je meteen weer aan de slag met de missie in kwestie. Ook is er nu de mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad in het begin van een nieuw spel te kiezen. Eerder was deze optie er alleen wanneer er al een game gestart was. En om je leven nóg wat makkelijker te maken zijn er ook nieuwe wapens toegevoegd aan de 3D-printer.

Een van de grootste ergernissen van spelers van Watch Dogs 2 is ook aangepakt door Ubisoft. De politievrouw die erg vastberaden “Pull over! Pull over NOW!” tegen je schreeuwt wanneer je door de politie wordt achtervolgd, is nu eindelijk het zwijgen opgelegd.

De volledige lijst met verbeteringen en updates is hier te vinden. De patch is uiteraard gratis, maar is ook een voorzet naar de komende content-update voor de eerste DLC: de T-Bone Bundel. De update moet deze week nog uitkomen.