game nieuws Log in

GT Sport

Notice: Trying to get property of non-object in /home/pixelvau/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2893

Ontwikkelaar Polyphony Digital heeft een nieuwe update bekendgemaakt voor GT Sport. Opvallendste nieuwe toevoeging aan de racegame zijn de microtransacties, te gebruiken om voertuigen te kopen.

Met de nieuwe update tilt Polyphony Digital GT Sport naar versie 1.23. Daarmee worden er verschillende dingen toegevoegd aan de game, met als belangrijkste de toevoeging van microtransacties. Vanaf 2 augustus kunnen spelers voor meer dan 200 wagens ook in de eigen buidel tasten. Om alles eerlijk te houden, zullen alle wagens ook gewoon met in-game geld te koop blijven.

Daarnaast voegt de update nieuwe content toe. Zo zoeven er zeven nieuwe wagens naar de game, onder andere de Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+ 2017, waarmee Lewis Hamilton vorig jaar het Formule 1-kampioenschap won. Ook komt het circuit van Sainte-Croix naar de game in drie variaties.

Een laatste geinige toevoeging is de livery editor. Deze editor was er al om het uiterlijk van je voertuigen aan te passen met stickers en kleuren, maar komt er nu ook voor de helmen en race-outfits van de coureurs.

De nieuwe 1.23 update van GT Sport is vanaf nu te downloaden in de PlayStation Store of wanneer je de game opstart.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *