game nieuws Log in

Path of Exile | Pixel Vault

Path of Exile staat bekend om zijn diepgaande character builds, uitgebreide campaign en de nog veel meer uitgebreide end-game. Dit wordt allemaal nog een stukje verder uitgebreid in de nieuwe uitbreiding die er binnenkort aankomt.

De volgende uitbreiding voor Path of Exile is aangekondigd. De uitbreiding genaamd War of the Atlas komt ergens in december uit en brengt een lading nieuwe content. Dit heeft Managing Director Chris Wilson laten weten aan GameSpot in een interview. De uitbreiding voegt een nieuwe campagne toe, waarbij de speler moet kiezen of hij de kant kiest van The Elder of die van The Shaper. Daarnaast worden er vijftig nieuwe unieke items toegevoegd aan de game. De end-game wordt aangevuld met 32 nieuwe willekeurig gegenereerde maps. Tot slot komt er ook de Abyss Challenge League, waarin spelers nieuwe vijanden en Abyss Jewels kunnen vinden.

Naast deze nieuwe content kunnen spelers in de nieuwe uitbreiding ook vier nieuwe skill gems vinden die allemaal in het thema van Necromancy zijn. Volgens Chris Wilson zijn er ook nog zes nieuwe gems die ingrijpende veranderingen brengen aan skill gems die je al in gebruik hebt.

War of the Atlas is het vervolg van de Fall of Oriath-uitbreiding die eerder dit jaar uitkwam. Volgens Wilson heeft de game door die uitbreiding zo’n 58% meer spelers dan het voorgaande jaar en is de gemiddelde speelsessie erdoor gestegen tot maar liefst vijf uur.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *