game nieuws Log in

Ubisoft Berlijn | Pixel Vault

In april van dit jaar maakte Ubisoft bekend een nieuwe studio te openen in Berlijn. Er was toen echter nog weinig bekend over de vraag aan welke games de studio zou gaan werken. Inmiddels heeft Ubisoft laten weten dat de studio in Berlijn begin 2018 haar deuren zal openen. De studio zal in eerste instantie gaan werken aan games in de Far Cry-serie.

De nieuwe studio gaat de komende jaren meewerken aan grote Ubisoft-franchises, waarvan Far Cry dus de eerste is. Als manager van de nieuwe studio is Istvan Tajnay aangewezen. Tajnay zal rapporteren aan Benedikt Grindel van Ubisoft Blue Byte. Het team van de Berlijnse studio zal dan ook nauw samenwerken met het Blue Byte team. Tajnay geeft aan erg uit te kijken naar het werk aan de serie:

We zijn erg blij met de opening van Ubisoft Berlijn en we kijken ernaar uit om mee te werken aan de Far Cry-serie, samen met de andere Ubisoft-teams.

Het vijfde deel in Ubisoft’s Far Cry-serie staat op dit moment gepland voor 27 februari 2018. Omdat de nieuwe studio in Berlijn pas begin 2018 haar deuren opent, is het onwaarschijnlijk dat de nieuwe studio nog aan dit deel mee zal werken. Het werk aan de Far Cry-serie zou dan een DLC voor Far Cry 5 kunnen betreffen.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *