game nieuws Log in

Wild West Online | Pixel Vault

Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen voor de MMO Wild West Online. In de trailer geeft ontwikkelaar 612 Games ons een voorproefje van de vele mogelijkheden die de game gaat bieden. Voor alle western-fans die teleurgesteld zijn dat Red Dead Redemption 2 is uitgesteld, is Wild West Online een uitkomst. De bèta-versie van de game gaat namelijk later dit jaar live.

De trailer van Wild West online toont een paar van de basale gameplay-elementen die we kunnen verwachten van de MMO. Daarbij valt op hoe trouw de game blijft aan het western-genre. Zo blijf je via kranten op de hoogte van het laatste nieuws en kun je naar het kantoor van de sheriff om een bounty te verkrijgen. Bovendien is het mogelijk om in de wildernis je tent op te zetten om onderweg uit te rusten of af te spreken met vrienden.

Wild West Online begon ooit als Kickstarter-project. Door het enthousiasme dat de aankondiging van de game met zich meebracht, bleek een crowdfunding campagne helemaal niet nodig om de MMO te financieren. Geïnteresseerden kunnen Wild West Online nog tot 20 juli pre-orderen. Met een pre-order krijg je toegang tot extra content en de gesloten alfa- en bèta-versies van de game.Meer weten:

Lees hier al het Wild West Online nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *