Log in

Total War Three Kingdoms | Pixel Vault

In 2017 bracht Creative Assembly Total War: Warhammer 2 uit. Hoewel Total War games normaal meer geschiedenis getrouw zijn, was dit de tweede game op rij die zich in de fantasy-wereld van Warhammer afspeelde. Aan het einde van 2017 stelde de ontwikkelaar ons gerust dat er een historische Total War onze kant op komt.

De nieuwe historische Total War game gaat zich afspelen in China. Dit wordt duidelijk in een trailer op het Youtube-kanaal van Total War. De officiële naam van de game is Total War: Three Kingdoms en moet dit najaar uitkomen. De game gaat over de potentiële val van een grote dynastie, waarbij drie rebellerende koninkrijken in opstand komen tegen het keizerrijk.

De cinematische trailer zou perfect passen in de legendarische Chinese Wu-Shu film, met grote veldslagen, epische gevechten tussen generaals en schitterende gewaden. Hoeveel en wat we hiervan terug gaan zien in de uiteindelijke game is nog afwachten.

Eerder aan het einde van 2017 werd ook Total War Saga: Thrones of Bitannia aangekondigd die ook in 2018 uit moet komen. Dit samen met doorlopende ontwikkeling van DLC voor Total War: Warhammer 2 zorgt ervoor dat Creative Assembly veel werk voor de boeg heeft in 2018.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie