Log in

Eindelijk probeerde Nintendo wat nieuws in Super Smash Bros. Brawl: een verhaalmodus. Tussen levels kregen spelers leuke tussenfilmpjes voorgeschoteld waarbij verschillende karakters elkaar tegenkwamen tijdens het verhaal. Toch hoeven we dit niet meer te verwachten, en dat dankzij YouTube.

Bedenker van de serie, Masahiro Sakurai, sprak in een column in de Weekly Famitsu (vertaald door Kotaku) zijn teleurstelling uit over het feit dat de tussenfilmpjes op YouTube waren verschenen. Zo erg zelfs dat hij heeft besloten om de verhaalmodus er in het geheel uit te halen. “Ik had het gevoel dat wanneer spelers de filmpjes buiten de game zagen, ze niet langer zouden dienen als beloning voor het spelen van de game, dus heb ik besloten om ze helemaal niet meer te maken,” aldus Sakurai in zijn column. In plaats daarvan zal elk karakter een introductie video krijgen zoals we die ook zagen op de E3 voor Mega Man, The Villager en Wii Fit Trainer.

Daarnaast wordt er in het stuk ook nog verwezen naar ‘character customisation’, al zijn er geen details gegeven buiten het feit dat de aanpassingen puur cosmetisch zijn. Daarnaast wordt er ook gehint naar een nieuwe modus voor de 3DS-versie die anders is dan de kern-modi.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie