Log in

In een telefonische update naar de aandeelhouders heeft Electronic Arts bekendgemaakt dat de nieuwe Star Wars: Battlefront pas in 2015 op de markt zal verschijnen. Het zal de eerste Star Wars-game zijn die EA op de markt wil brengen na de opheffing van LucasArts.

Volgens Electronic Arts is er momenteel nog maar weinig te melden over de nieuwe game. Financieel directeur van de uitgever kan dan ook alleen melden dat de game in 2015 op de markt komt, hopelijk tegelijkertijd met de nieuwe Star Wars-film, gepland voor de zomer van 2015. De game, die in ontwikkeling is bij DICE staat momenteel in de planning voor de PlayStation 4, de Xbox One en PC.

De game werd aangekondigd tijdens de E3 van afgelopen jaar. Tijdens de persconferentie werd er een korte teaser getoond waarin niet veel meer te zien was dan een besneeuwde planeet, maar voor de fans was dat voldoende. Een vervolg van de game was ooit in ontwikkeling bij Pandemic Studios, maar deze werd in 2009 door EA gesloten en de ontwikkeling werd stopgezet. DICE is met de ontwikkeling echter niet verder gegaan, maar van vooraf aan opnieuw begonnen.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie