game nieuws Log in

Deadline meldt dat een nieuwe regisseur voor de live-action film gebaseerd op de eerste Uncharted-game waarschijnlijk gevonden is. De website schrijft dat Seth Gordon, bekend van onder andere Horrible Bosses en Identity Thief, in overleg is met Sony Pictures om het project te leiden.

David O. Russell, die momenteel verschillende nominaties heeft bij de Academy Awards voor zijn film American Hustle, en Neil Burger (Limitless, The Illusionist) waren voorheen al betrokken bij het project maar beiden hebben uiteindelijk besloten te stoppen. Gordon heeft al eerder te maken gehad met de gamesindustrie door zijn documentaire over Donkey Kong, The King of Kong, en is nu dus in gesprek met Sony Pictures om het roer over te nemen van de Uncharted-film.

Het laatst geschreven script komt van de hand van David Guggenheim, die bekend geworden is met zijn werk aan Safe House en momenteel ook bezig is met Bad Boys 3, die in 2015 het licht zou moeten zien. Vooralsnog is er geen informatie beschikbaar over wie de hoofdrol van Nathan Drake zal gaan vertolken noch zijn acteurs voor andere rollen bevestigd. Wel hebben de studio en de producers laten weten dat de planning is om de film later dit jaar in productie te laten gaan.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *