Log in

Sony heeft afgelopen nacht officieel een nieuwe Ratchet & Clank-game aangekondigd voor de PlayStation 3. De game, met de titel Ratchet & Clank: Nexus, keert terug naar de roots van de serie en zal dit najaar verschijnen voor de PlayStation 3.

Ratchet & Clank: Nexus zal een epiloog zijn vormen voor de verhalen van Tools of Destruction en A Crack in Time, waarmee de serie afgesloten lijkt te worden op de PlayStation 3. Volgens Insomniac Games keert de serie weer terug naar zijn ‘ware vorm’ na een aantal uitstapjes in de vorm van Q-force. Brian Allgeier, producer van de serie, zei dat de studio vond dat “dit het juiste moment was om terug te keren naar de kern van de serie”.

De game zal ook de terugkeer van bekende gezichten zien waaronder natuurlijk Captain Qwark. Ook zal de game, zoals in elke game al het geval was, nieuwe, unieke en vooral bizarre wapens krijgen waaronder de Winternizer, de Nightmare Box en de Nether Blades.

In Nexus zullen Ratchet en Clank tijdens het afleveren van een gevangene mee worden geslokt in evenementen die groter zijn dan zij zelf. Wanneer ze erachter komen dat in de donkerste hoeken van het heelal een gevaar op de loer ligt dat het einde van alles en iedereen kan betekeken, zullen ze alles op alles moeten zetten om dit gevaar te stoppen. Ratchet & Clank: Nexus zal dit najaar zowel in de winkels als digitaal beschikbaar zijn voor 30 dollar, wat er waarschijnlijk op neer zal komen dat de game hier 30 euro zal kosten.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie