game nieuws Log in

Pokemon-Home | Pixel Vault

Nintendo heeft vannacht tijdens de Pokémon Press Conference een nieuwe Detective Pikachu-game en Pokémon Home aangekondigd. Met Pokémon Home wil Nintendo een nieuwe cloudservice starten. 

Vannacht heeft Nintendo bekendgemaakt dat er een nieuwe Detective Pikachu-game in de maak is. Hiermee lijkt Nintendo te willen inspringen op het succes van de Detective Pikachu-film die momenteel te zien is in de bioscoop. Eerder was er alleen een Detective Pikachu-game verkrijgbaar op de 3DS. Nintendo heeft tijdens de Press Conference verder nog geen inhoudelijke details vrijgegeven.

Daarnaast maakte Nintendo bekend dat er een nieuwe cloudservice genaamd Pokémon Home naar de Switch en smartphones komt. Deze service laat spelers met elkaar in contact komen via allerlei verschillende toestellen. Ook kunnen spelers vanuit verschillende games Pokémon met elkaar uitwisselen. Daardoor is het mogelijk dat iemand met Pokémon Go op zijn telefoon kan ruilen met een Switch-speler die bezig is met Pokémon Let’s Go.

Pokémon Home wordt in 2020 verwacht. Het lijkt erop dat de service beschikbaar zal zijn voor Pokémon Let’s Go en Sword and Shield. Ook Pokémon Go is hieraan toegevoegd.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *