game nieuws Log in

Lord of the Rings | Pixel Vault

Door de jaren heen zijn er behoorlijk wat Lord of the Rings-games verschenen, met wisselend succes. Uitgever Athlone Games kondigt nu aan een nieuwe online game in Tolkiens fantasywereld neer te willen zetten.

Athlon Games kondigt aan een overeenkomst bereikt te hebben met Middle-earth Enterprises voor het ontwikkelen van een nieuwe game. Athlon en moederbedrijf Leyou Tech specialiseren zich in free-to-play MMO-games voor pc en consoles, dus vermoedelijk valt ook de nieuwe game in deze categorieën.

De nieuwe game wordt volgens de aankondiging in ieder geval een online game die zich voor de gebeurtenissen van de Lord of the Rings-boeken afspeelt. Als de game inderdaad een free-to-play MMO wordt, dan wordt deze een concurrent van het in 2007 verschenen Lord of the Rings Online.

Athlon geeft aan vertrouwen te hebben in het succes van de nieuwe game, vooral vanwege de hernieuwde interesse in de Lord of the Rings-franchise. Het bedrijf doelt daarmee waarschijnlijk op de aankomende Amazon-serie.Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Nieuws: Sméagol krijgt eigen game genaamd Lord of the Rings: Gollum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *