Nieuwe kerstupdate voor GTA Online uitgebracht

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe kerstupdate voor GTA Online uitgebracht

De jaarlijks terugkerende kerstupdate voor GTA Online is weer uitgebracht. De komende periode zijn er volop winterse activiteiten.

Tijdens de feestdagen kunnen GTA Online-spelers weer de kerstsfeer proeven in Los Santos. Door in te loggen kunnen spelers gratis kerstcontent krijgen en zijn er genoeg versieringen te vinden in de stad. Ook zijn de gebouwen van spelers versierd met kerstbomen. Vorig jaar gaf Rockstar als kerstcadeau extra geld en speciale kledingstukken weg aan spelers.

In de winkels zijn deze periode gratis kerstkledingstukken te krijgen waaronder maskers, kostuums en speciale schoenen. Ondanks het feit dat het bij ons niet sneeuwt, kunnen we dit in Los Santos wel verwachten. Daarnaast is het net zoals vorig jaar weer mogelijk om een sneeuwballengevecht te houden.

Tegelijkertijd met de update wordt er een nieuwe Adversary mode en voertuig toegevoegd. De nieuwe modus genaamd Occupy laat twee teams in zeven verschillende mappen het tegen elkaar uitvechten. Tot 8 januari 2018 is er de mogelijkheid om extra geld en RP te verdienen. Het nieuwe voertuig is de Ubermacht Sentinel Classic. Deze is voor 650.000 dollar te koop.

Ook is er tot en met 25 december extra geld te verdienen door de stuntrace H200 te voltooien. Na 25 december zijn dit de mappen Double Loop en Cypress Flats. Om het geheel mooi af te sluiten krijgen spelers 30% korting op het Arcadius Business Center en Fort Zancudo Hanger 3499. Daarnaast zijn ook de Pegassi Zentorno, Armored Karin Kuruma, Yachts, Nagasaki Buzzard en de HVY Insurgent goedkoper.