game nieuws Log in

Nintendo Labo | Pixel Vault

Er is een nieuwe video opgedoken rondom de Toy-Con-werkplaats van Nintendo Labo. Deze software, wat in elk pakket wordt aangeboden, moet ervoor zorgen dat de basisprincipes op een toegankelijke manier worden getoond. 

Op het Nederlandse YouTube-kanaal van Nintendo is een eerste video geplaatst rondom de Toy-Con-werkplaats. Hierin gebruiken spelers verschillende input- en outputopties die knopen worden genoemd. Invoerknopen kunnen bijvoorbeeld bewegingen of het indrukken van bepaalde knoppen aangeven. Uitvoerknopen zijn dan weer allerlei geluidseffecten of trillingen. Als laatste zijn er tussenknopen die bijvoorbeeld zaken kunnen vertragen.

Gebruikers kunnen allerlei combinaties maken van invoer-, tussen- en uitvoerknopen om zo reacties te ontketenen. Als ik A doe, gebeurt er B en daarna C. Nintendo Labo laat de koper allerlei bouwwerken maken van karton en integreert deze met de Nintendo Switch. Zo kunnen kopers bijvoorbeeld een piano of een vishengel maken. Nintendo Labo verschijnt op 27 april in de vorm van twee verschillende pakketten. Het mixpakket en het robotpakket.Meer weten:

Lees hier al het Nintendo Labo nieuws >>


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *