game nieuws Log in

Rage 2 | Pixel Vault

Afgelopen E3 kwam Bethesda Softworks met de eerste gameplaybeelden rond Rage 2. Nu, tijdens Quakecon 2019, komt de uitgever opnieuw met beelden van de game. Zo doen ze meer uit de doeken over wapens, voertuigen, verschillende groeperingen en vaardigheden. 

In de nieuwe trailer vertelt een begeleidende stem meer over de titel. Rage 2 is een direct vervolg op Rage, waardoor spelers gedropt worden op een aarde die zich aan het herstellen is van een globale catastrofe. Hierdoor worden spelers geconfronteerd met verschillende klimaten, waaronder jungles, woestijnen en moerassen.

Het hoofdpersonage maakt aan het begin van de titel deel uit van de Vineland-groepering. De groepering wordt aangevallen door The Authority-factie, waardoor de hoofdpersoon genoodzaakt is om deze achter te laten. Naast deze twee groeperingen krijgen spelers in deze game ook te maken met de Goon Squad, de Immortal Shrouded, de River Hogs, de Abadon Mutants en de Cult of the Death God.

De Goons zijn een zeer agressieve groep mensen die enkel dood en vernieling achterlaten. Een tweede groepering waar we meer over te weten komen is de Immortal Shrouded. Deze groepering bestaat uit verschillende elite bandieten die toegang hebben tot krachtige technologieën. Zo bestaat hun arsenaal uit krachtige voertuigen, wapens en kunnen ze onzichtbaar worden. Als laatste loodst de stem ons ook door een missie heen. Hierin komen al het voorgaande aan bod. Hoe dit eruit ziet, zie je hieronder.

Rage 2 verschijnt ergens in 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.Meer weten:

Lees hier al het Rage 2 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *