Nieuwe expansions voor Star Wars: TOR

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe expansions voor Star Wars: TOR

Bioware heeft aangekondigd dat net als vorig jaar, spelers van Star Wars: The Old Republic ook dit jaar twee gloednieuwe uitbreidingspakketten kunnen verwachten.

In een recente post op de officiële blog van The Old Republic heeft Bioware-producent Bruce Maclean bevestigt dat spelers in 2014 naar twee nieuwe uitbreidingspakketten uit kunnen kijken.

“In 2014 moeten spelers net als vorig jaar twee digitale uitbreidingspakketten verwachten. Een van de twee is groots in omvang en te vergelijken met ‘Galactic Starfighter’. De andere zal meer zijn zoals ‘Rise of the Hutt Cartel’.”

Hij voegde toe dat de MMO elke drie weken nieuwe bug-fixes krijgt door middel van patches en dat spelers elke negen weken een substantiële update kunnen verwachten. Dingen zoals PVP-seizoenen, nieuwe raids en dungeons, items en meer staan op de shortlist. Dus naast de grote expansions krijgen spelers ook gratis en voor niks nieuwe toevoegingen.

Star Wars: The Old Republic is een van de weinige MMO’s die het niet af lijkt te leggen tegenover gigant World of Warcraft: al sinds 2011 is de MMO succesvol en weet het winst te maken.