game nieuws Log in

Activision Blizzard | Pixel Vault

Er is de afgelopen tijd veel rondgeschoven met grote namen binnen onder andere Activision en King Digital Entertainment. In een aankondiging woensdag maakte Activision Blizzard bekend dat zowel King als Activision nieuwe directeuren krijgen. Dit is volgens het bedrijf noodzakelijk, nadat er de afgelopen weken twee grote namen vertrokken zijn.

De nieuwe directeur van Activision is niemand minder dan Rob Kostich. Hij was voorheen vicedirecteur van Call of Duty. Humam Sakhnini wordt de directeur van King Digital Entertainment. Voorheen bekleedde hij de functie van hoofd financiën bij het bedrijf wat hij nu gaat leiden. En met de samenvoeging van Activision en Blizzard komt daar ook een nieuwe directeur. Dennis Durkin zal deze functie gaan vervullen bij het bedrijf, wat verder zal gaan als Activision Blizzard. Daarbij zal hij daar ook hoofd financiën blijven. Als laatste blijft J. Allen Brack in functie als directeur van Blizzard Entertainment. Dit is geen grote verrassing, aangezien hij een oudgediende bij Blizzard is.

Zoals eerder genoemd zijn deze nieuwe aanstellingen het gevolg van twee grote vertrekken eerder deze maand. De eerste hiervan was op 2 januari het vertrek van de CFO van Activision Blizzard, Spencer Neumann, die naar Netflix vertrok. Vervolgens was de tweede die vertrok hoofd financiën bij Blizzard Entertainment, Amrita Ahuja. Zij vertrok naar de online service Square, Inc. van Twitters medeoprichter Jack Dorsey.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *