Nieuwe details singleplayer Battlefield 1 verschenen

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Nieuwe details singleplayer Battlefield 1 verschenen

Hoewel Battlefield 1 in minder dan een maand in de winkels ligt, blijft uitgever Electronic Arts nog erg stil rondom de singleplayer-component van de game. Uit de beoordeling van de ESRB zijn nu alsnog enkele details naar voren gekomen.

De Amerikaanse organisatie verantwoordelijk voor het beoordelen en classificeren van videogames, ESRB, heeft vandaag de beoordeling voor Battlefield 1 vrijgegeven. Niet geheel onverwacht krijgt de game de beoordeling dat deze is geschikt voor mensen van 17 jaar en ouder. Interessanter zijn de details over de singleplayer van de game.

Gedurende de singleplayer zullen spelers in de rol van verschillende soldaten kruipen, zoals we bijvoorbeeld ook in Battlefield 3 zagen. Spelers zullen in de rol van een piloot, een tankbestuurder, een rebel en een koerier kruipen tijdens verschillende gevechten in locaties verspreid over Europa en Afrika.

Nu de beoordeling op ESRB staat, zal er waarschijnlijk snel een trailer volgen over de singleplayer van de game. Zodra deze beschikbaar is, zullen wij deze ook plaatsen. Battlefield 1 zal op 21 oktober beschikbaar zijn, maar is voor leden van EA Access of Origin Access al vanaf 13 oktober te spelen.