game nieuws Log in

Pokémon Let's Go | Pixel Vault

The Pokémon Company International heeft vandaag meer details vrijgegeven over de samenwerking tussen Pokémon Go en Pokémon: Let’s Go. Daarnaast liet men ook weten hoe de recent ontdekte Pokémon Meltan te verkrijgen is in beide Go-games.

Het overzetten van Pokémon van Pokémon Go naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Eevee! zorgt ervoor dat je Candies ontvangt in Pokémon Go. De eerste keer dat spelers dit doen, ontvangen ze ook een speciaal item: een Mystery Box.

Na het openen van de Mystery Box in Pokémon Go verschijnt de Pokémon Meltan in het spel en kan deze worden gevangen. Als Meltan is gevangen, kan deze worden overgebracht naar het Go Park in beide Nintendo Switch-games. Spelers kunnen ook een Mystery Box ontvangen als ze een Pokémon versturen naar een vriend(in). Nadat die Mystery Box wordt geopend, gaat de Mystery Box weer dicht en kan deze alleen weer worden geopend nadat er een bepaalde tijd is verstreken. Op dat moment moet de speler een Pokémon versturen een van de twee Switch-games.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zijn op 16 november 2018 exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.Meer weten:

Lees hier al het Pokémon: Let’s Go, Pikachu! / Eevee! nieuws >>


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *