Nieuwe beelden van Bleszinski’s LawBreakers

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe beelden van Bleszinski’s LawBreakers

Het is vanaf vandaag mogelijk om jezelf in te schrijven voor de alfatests voor de nieuwe game LawBreakers van Unreal Tournament- en Gears of War-maker Cliff Bleszinski. Om dat te vieren is er een nieuwe trailer getoond.

Na zijn vertrek bij Epic en een jaartje sabbatical kwam Cliff Bleszinski terug in de gaming-wereld en zette een nieuwe studio op genaamd Boss Key Studios. De eerste game van de jonge studio moet LawBreakers worden en neemt de taak op zich om de Unreal Tournament van deze generatie te worden. Vanaf vandaag is het mogelijk om jezelf in te schrijven om mee te doen met de alfatests die later dit jaar plaats zullen vinden. Samen met dit nieuws heeft Boss Key Studios een trailer vrijgegeven waarin te zien is hoe de gameplay van LawBreakers in elkaar zal steken.

LawBreakers is een arena-shooter die terugkeert naar de tijden van Unreal Tournament en Quake III: Arena. De game speelt zich af in futuristisch Amerika waarbij de speler moet kiezen tussen twee kampen. De arena’s waarin gevochten zal worden, zullen gebaseerd zijn op verschillende beroemde plekken in de V.S. zoals de Grand Canyon en Mount Rushmore.

Hoewel de game begon als een free-to-play-titel is er uiteindelijk toch voor gekozen om een ‘entreeprijs’ te vragen. Boss Key Studios maakte duidelijk dat een full price prijskaartje waarschijnlijk niet het geval zal zijn, maar dat het vooralsnog onduidelijk is wat de game wél gaat kosten. Wat wel duidelijk is, is dat de game exclusief zal verschijnen voor Steam. Een release voor de consoles zou ook kunnen, mocht Boss Key Studios een partner vinden die de ports goed genoeg kan leveren.