game nieuws Log in

De Wii U lijkt een behoorlijke inhaalslag te maken en een deel van dit succes is te danken aan de amiibo’s. En voor de verzamelaars onder ons is er goed nieuws, want Nintendo heeft tijdens de Gamescom aangegeven dat er nog meer series onderweg zijn.

In de komende maanden zal het aantal amiibo’s een behoorlijke groei kennen. Pas geleden zijn Bowser Jr., Dr. Mario en Olimar op de Nederlandse markt verschenen en op 25 september zullen Pixel Mario (klassieke kleuren), R.O.B., Duck-Hunt duo, Mr. Game & Watch, Mii-cyborg, Mii-zwaardvechter en Mii-bokser ten tonele verschijnen. In oktober zal Pixel Mario (moderne kleuren) zich hieraan toevoegen en verschijnt weer een maand later Chibi-Robo.

Richting het einde van het jaar worden er nog acht amiibo’s uitgebracht. Deze zijn stuk voor stuk bekend uit de Animal Crossing games en gaan er voor zorgen dat het aantal te verzamelen amiibo’s flink zal worden opgeschroefd. Bekende namen als Cyrus, Reese, Lottie, Digby, Tom Nook, Mabel, K.K. en Isabelle staan op de releaselijst van Nintendo.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *