game nieuws Log in

Niantic | Pixel Vault

Pokémon Go– en Ingress-maker Niantic heeft het bedrijf Sensible Object gekocht, dat maakte ze dinsdag bekend. De Londense bordspellenmaker is vooral gespecialiseerd in spellen waarbij de lijn tussen digitale en bordspellen vervagen.

Na verschillende aankopen de afgelopen maanden is Sensible Object de nieuwste aanwinst van Niantic. De studio achter Ingress en Pokémon Go werkt aan verschillende projecten waaronder Harry Potter: Wizards Unite, maar het is nog niet bekend of de meest recente aankoop te maken heeft met een van deze projecten.

Sensible Object is een bordspellenmaker uit London en staat vooral bekend om bordspellen die de grens tussen digital en fysiek proberen te vervagen. Het eerste project van de studio heet Beasts of Balance en laat spelers fysieke personages in een omgekeerde vorm van Jenga opstapelen, wat in een app weer terug is te zien en effect heeft op de digitale wereld. Daarnaast heeft het een serie spellen onder de naam Voice Originals uitgebracht, waarbij Amazon’s spraakassistent Alexa als spelleider dient voor fysieke bordspellen.

Zodra we meer weten over wat Niantic van plan is met Sensible Object, lees je dat natuurlijk hier op Pixel Vault.Meer weten:

Lees hier al het Pokémon GO nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *