game nieuws Log in

Project Scarlett | Pixel Vault

Tijdens de persconferentie van Microsoft is de opvolger van de Xbox One officieel aangekondigd. De Xbox moet eind 2020 verschijnen en draagt momenteel de werknaam: Project Scarlett. Tijdens de E3-presentatie van de console werd ook de nieuwe Halo getoond.

Tijdens de E3-presentatie van Microsoft kregen we een trailer te zien met specificaties van de console. Het apparaat maakt gebruik van een nieuw type SSD wat wordt gebruikt als virtueel RAM-geheugen. Dit gaat ervoor zorgen dat er flink geknipt wordt in laadtijden. Ook wordt er gebruik gemaakt van Zen 2 en Navi technologie van AMD. In augustus krijgen we meer informatie van AMD rondom de Zen 2 en Navi technologie├źn.

Project Scarlett maakt ook gebruik van real-time ray tracing. Dit houdt in dat licht en schaduwen beter kunnen renderen. Sony maakte eerder al bekend dat de nieuwe PlayStation hier ook gebruik van maakt. De nieuwe Xbox wordt vier keer krachtiger dan zijn voorganger. Via een HDMI 2.1 moet de console 120 FPS in 8K kunnen tonen. Daarnaast werd er bekendgemaakt dat de console backwards compatible is. Er werd zelfs gezegd dat alle generaties terugkomen.

Aan het ende van de presentatie kregen we de eerste beelden te zien van Halo: Infinite. Deze game wordt samen met de console gelanceerd eind 2020.Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Gameplay en releaseperiode Halo Infinite onthuld | Pixel Vault

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *