game nieuws Log in

House of Cards Seizoen 6

Hoewel de politiek in de Verenigde Staten van dit moment zo een Netflix-serie zouden kunnen zijn, richten wij ons nog even op wat er daadwerkelijk op de streamingdienst verschijnt. Zoals het laatste seizoen van House of Cards, dat definitief een releasedatum heeft gekregen.

Netflix maakte vandaag bekend dat het zesde en tevens laatste seizoen van House of Cards op 2 november verschijnt. Net als met de vorige seizoenen komen alle afleveringen in een keer online. Er kan dus weer aan binge watching gedaan worden.

In het zesde seizoen is niet Frank Underwood het belangrijkste personage, maar zijn vrouw Claire Underwood. In het vorige seizoen werd zij al vice-president en volgt nu haar man op als commander-in-chief. De rol wordt opnieuw vertolkt door Robin Wright. De actrice regisseert daarnaast ook een aantal afleveringen van het nieuwe seizoen.

Acteur Kevin Spacey keert niet terug in dit laatste seizoen van House of Cards. Hij werd beschuldigd van seksuele intimidatie en misbruik en is om deze reden ontslagen door Netflix. Wat er met het personage Frank Underwood gaat gebeuren in dit laatste seizoen is niet bekend, maar verwacht wordt dat deze uit de serie verdwijnt.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *