Netflix maakt Jurassic World-serie

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Netflix maakt Jurassic World-serie

Na twee live action-films van Jurassic World wordt de franchise nu als serie naar Netflix gehaald. Samen met DreamWorks Animation gaat Netflix de animatieserie Camp Cretaceous maken. Deze serie speelt zich af in dezelfde tijd als de twee films. Het is niet bekend of er personages uit de films hun opwachting zullen maken in de serie.

Camp Cretaceous gaat over zes tieners die een unieke kans in hun leven krijgen. Ze mogen een nieuw avonturenkamp bezoeken op het eiland Isla Nublar. Uiteraard gaat het al snel mis wanneer er dinosaurussen opduiken en er totale chaos ontstaat. De tieners worden dus gedwongen om samen te werken om te overleven.

Er gingen al geruime tijd geruchten dat er een serie rondom Jurassic World in de maak was. Eerder ging het over een live action-serie, toen een Lego-serie en nu is het officieel bekend dat het een animatieserie wordt. Volgens de geruchten wordt er rekening gehouden met de hele franchise en verhaallijnen die daarin plaatsvinden. De serie verschijnt ergens in 2020.