game nieuws Log in

Dragon's-Dogma | Pixel Vault

In 2012 mochten we voor het eerst aan de slag met Dragon’s Dogma. De game stelde je in staat om een episch verhaal te beleven en je ging gigantische mythische wezens te lijf met zwaarden, pijlen en magie. Capcom is echter nog niet klaar met de franchise en leent de rechten van de game uit aan Netflix voor een animatieserie.

Netflix is de samenwerking aangegaan met drie Japanse animatie studios: Anima, Sublimation en David Productions voor verschillende series. Dit heeft Netflix op 11 maart bekendgemaakt in een persbericht.

Sublimation heeft de opdracht heeft gekregen om een animatieserie te maken rondom de Dragon’s Dogma-franchise. Wanneer we de serie kunnen verwachten is niet bekend, maar we weten wel al dat Sublimation in grote lijnen trouw blijft aan het verhaal van de game.

Anima heeft de opdracht gekregen om een animatieserie te maken die aansluit bij het Altered Carbon-franchise. De serie gaat Altered Carbon: Resleeved heten, maar dat is alles wat we weten. David Productions gaat de manga serie Spriggan verfilmen. Spriggan is een wat oudere sci-fi, mangareeks die dateert uit1986.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *