Need for Speed voor pc uitgesteld naar het voorjaar

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Need for Speed voor pc uitgesteld naar het voorjaar

Ghost Games heeft slecht nieuws voor de pc-gamers onder ons die zitten te wachten op de nieuwe Need for Speed: jullie moeten nog langer wachten. Zij willen de pc-versie extra tijd gunnen om gebruik te maken van de extra power van de pc.

De versies van Need for Speed voor de Xbox One en PlayStation 4 staan nog steeds gepland voor een release op 5 november, maar de pc-versie is een paar maanden uitgesteld. Volgens Ghost Games zal de pc-versie extra lang duren omdat ze Need for Speed er zo mooi mogelijk uit willen laten zien op de pc.

“We hebben extra tijd nodig om de visuals op de pc te verbeteren. Alle updates die de console-versies tot die tijd zullen krijgen zullen dan gelijk bij de pc-versie inbegrepen zitten. We willen de beste Need for Speed ervaring leveren die we kunnen bieden en we worden begeleid door de wensen van de community. De pc-community wil dat de framerate van de game niet gelocked wordt. We snappen dit en gaan eraan werken, maar dat betekent wel dat Need for Speed voor de pc uitgesteld wordt tot het voorjaar van 2016.”

Ghost Games heeft al eerder vermeld dat fans flink wat DLC kunnen verwachten nadat de game uit is gekomen. Maar of die DLC gratis zal zijn is niet duidelijk. Misschien wel omdat de pc-versie die content van begin af aan zal bevatten.