game nieuws Log in

NCSoft is uitermate tevreden over de verkoop en huidige staat van Guild Wars 2. Hoewel de game momenteel een dipje beleefd, zijn er nog voldoende actieve spelers en zal de game binnenkort in nieuwe landen releasen.

Hoewel Guild Wars 2 niet de nummer 1 in de MMO-wereld is, ziet het ernaar uit dat we nog een lange tijd van Guild Wars 2 kunnen genieten. Colin Johanson, de director van Guild Wars 2 laat weten dat ze zich bij NCSoft geen zorgen maken over de dalende verkoopcijfers.

“Bij elke game is het zo dat de verkoop met elk jaar daalt, dat is heel normaal. De verkoop loopt zelfs minder hard terug dan we hadden verwacht. Sommige mensen vergeten ook dat toen de game net uitkwam, Guild Wars 2 de snelst verkopende MMO aller tijden was. Dus als de verkoopcijfers van nu minder zijn vergeleken met die periode hoeft dat niet te betekenen dat we relatief weinig verkopen. Qua verkoop zitten we exact op dezelfde lijn die elke game volgt.”

Johanson vertelde dat ze verwachten dat de verkoop binnenkort een flinke boost zal krijgen omdat Guild Wars 2 nog released moet worden in landen zoals China, Korea, Rusland en Brazilië. Landen die als big business gelden voor de PC-markt.

“We zijn erg opgewonden om onze game daar ook uit te brengen. Onze verkoopcijfers zullen zeker opwaarts gaan. Wanneer spelers in de nieuwe landen gaan spelen zullen ze ook gestopte spelers in de huidige landen aansteken en ze weer aan het spelen krijgen.”
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *