game nieuws Log in

my-hero-academia | Pixel Vault

Vandaag heeft ontwikkelaar Bandai Namco een nieuwe My Hero Academia voor de Nintendo Switch en PlayStation 4 aangekondigd: My Hero Academia: One’s Justice.

Bandai Namco, die onder andere Dragon Ball FighterZ, Ni No Kuni en Dark Souls heeft uitgebracht, heeft via een teaser op de website aangegeven dat het nog vier dagen duurt voor er een aankondiging komt rondom My Hero Academia: One’s Justice. Het is momenteel nog niet bekend om wat voor teaser het zal gaan. Ook zijn er nog geen details bekend rondom de releasedatum, wat het type game gaat zijn en of er nog gewerkt wordt aan versies voor de anderen platformen. De eerste trailer van My Hero Academia: One’s Justice komt op 16 december uit.

My Hero Academia begon als een mangaserie in 2014. Door het succes rondom de manga werd er al gauw een anime gemaakt. Beide werden erg goed ontvangen. Inmiddels is er al een derde seizoen van de anime in ontwikkeling.De 3DS heeft al een My Hero Academia-game genaamd Battle for All. Die game is echter alleen in Aziƫ uitgegeven.

Wanneer My Hero Academia: One’s Justice voor de Nintendo Switch en PlayStation 4 wordt uitgebracht, is nog niet bekend.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *