game nieuws Log in

Monster Hunter World | Pixel Vault

De exclusieve PlayStation 4 Pro-bundel voor Monster Hunter World gaat ook in Europa verkocht worden. Dit maakte Sony vandaag bekend aan het publiek dat de speciale console bundel vanaf 26 januari beschikbaar is.

Vanaf 26 januari kunnen spelers aan de slag met Monster Hunter World en tegelijkertijd met deze game kunnen spelers ook de bundel kopen. Hierin zit de fysieke versie van de game, een PlayStation 4 Pro van 1 TB met Monster Hunter World-art erop gedrukt en een controller in dezelfde stijl als die van de game. Daarnaast zitten er ook enkele vouchers in waardoor spelers een Origin Armor Set en Fair Wind Charm Talisman kunnen claimen in de game. Ook kunnen spelers een dynamisch thema in de stijl van Monster Hunter World verwachten voor hun PS4-menu. Momenteel is de Monster Hunter World PS4 Pro-bundel voor 499,99 dollar verkrijgbaar in Amerika. Een prijs in euro’s heeft Sony nog niet bekendgemaakt.

Dit weekend kan iedereen aan de slag met de open bèta-versie van Monster Hunter World om een weekend lang van de game te proeven. Deze bèta loopt van 19 januari tot 22 januari. De game zelf ligt op 26 januari in de winkels voor PlayStation 4 en Xbox One. Een pc-versie komt in het najaar.

Monster Hunter World | Pixel VaultMeer weten:

Lees hier al het Monster Hunter: World nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *